In augustus en september tentoonstelling in hotel Pulitzer Amsterdam.

Fransastic organiseert een tentoonstelling van onder meer mijn werken gedurende deze zomermaanden in het prachtige Hotel Pulitzer aan de Prinsengracht 315-331 in Amsterdam. De Kunstgalerij in het hotel is gratis en 24 uur per dag geopend. Mijn schilderijen van de maan in verschillende verschijningen als zowel Mercurius en Mars worden hier geëxposeerd.

PinterestLinkedInShare

Nu bij NOW, the Moodstore in Hillegersberg, 4 schilderijen tentoongesteld.

NOW the Moodstore www.nowinstyle.nl een fantastische winkel met veel sfeer, kleding, living and giving, bijzondere olijfolie, kwaliteits-wijnen, horloges, home fragrances, gadgets, woonideeën en meer. Kortom, al het heerlijks!

Bij NOW the Moodstore in Hillegersberg is op dit moment een expositie van vier van mijn schilderijen van de maan. Vier maal de maan in een andere hoedanigheid. De schilderijen zijn 50 x 50 x 4,5cm geschilderd met Acrylverf.

 

 

PinterestLinkedInShare

Expositie museumkwartier Utrecht en Online Gallery bij Fransastic

Van half oktober tot half december 2012 exposeer ik mijn Maansverduistering in het museumkwartier van Utrecht bij Fransastic Art Gallery, aan de Oude Gracht 325. Openingstijden: Donderdag tot en met zaterdag van 12.00 – 17.00u. Tevens op afspraak en op Culturele Zondagen van mei tot en met september 2012.

Vanaf half oktober is mijn werk tevens te volgen via de Online Art Gallery van Fransastic.

 

PinterestLinkedInShare

Expositie bij Galerij de Hamer

Galerij de Hamer wijdt een expositie aan mijn werk van 18 april 2012 tot en met augustus 2012. Grote en kleine schilderijen van manen en planeten, pronken harmonisch met de meubelen, oriëntaals antiek, prachtige stoffen en andere accessoires in de stijlvolle winkel van Nicky Bouwens aan de Asselsestraat 50, Apeldoorn.
www.galerijdehamer.nl

PinterestLinkedInShare